62a Trobada dels Amics de l’Ofici de ViureTaller de Solucions emocionals UBK

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

62a Trobada dels Amics de l’Ofici de ViureTaller de Solucions emocionals UBK

16/02/2014 / 10:30 - 18:30

Professor: Jordi J. Serra
(amb la col·laboració de Gemma Mas)

[Reproduïm literalment el text publicat pels Amics de l’Ofici de Viure al seu facebook]

La 62ª Trobada dels Amics de l’Ofici de Viure es farà Girona el diumenge 16 de febrer i en aquesta ocasió ens acompanyarà en Jordi Joan Serra i ens proposa una trobada que porta per títol Solucions emocionals UBK.

Diu en Jordi Joan Serra: Les emocions tant ens poden salvar la vida, com ens poden fer molt de mal, conduir-nos a actuacions errònies o provocar-nos malalties i estats d’ànim que ens amarguen la vida a nosaltres i als altres. Sentir emocions és desitjable, però quan les sentim amb una intensitat fora mida, no les mostrem com cal, en sentim una que no encaixa amb la situació en què ens trobem… quan ens duen problemes, què hi podem fer? Necessitem solucions emocionals pràctiques per al dia a dia, adaptades a les nostres circumstàncies i dins d’una perspectiva de salut global, física, mental i espiritual, fer-nos conscients del nostre món emocional i ser-ne responsables.

En aquest taller presentarem i practicarem una tria de les solucions que, per a problemes de caire emocional, han anat dissenyant al llarg de la història i arreu del món diversos col·lectius de persones que s’han trobat endinsats en episodis emocionals que els barraven el pas cap a la seva plenitud personal o cap a l’assoliment de les fites habituals de la vida quotidiana. Des de la por en entorns de persones que treballen prop de la violència o de la malaltia, o la depressió dels qui són prop de la mort, o l’agressivitat en entorns laborals, familiars o polítics, totes les emocions ens poden afectar i alterar greument quan no les sabem gestionar.

Els mètodes que hi veurem i experimentarem, en aquest taller, provenen del món de la meditació, de les arts marcials, del txi-kung, de la dinàmica de grups, del treball corporal i de la teràpia cognitiva.

Programa:
10’30h: Arribada al centre cívic
11h a 14h30: Inici del taller Solucions emocionals UBK a càrrec de Jordi Joan Serra
14h30 a 16h00: Dinar compartit
16h00 a 18h30: Taller Solucions emocionals UBK a càrrec de Jordi Joan Serra

Jordi Joan Serra és fundador i director d’UBK Ki Dojo Catalunya, centre especialitzat en Tai-Txi-Txuan, Txi-Kung, Aikido, Meditació, Artteràpia per al desenvolupament personal i Salut Emocional. És professor associat d’EADA (Escola d’Alta Direcció i Administració), col·laborador en programes de desenvolupament de directius, en coaching i gestió del talent. És president de la Ki No Kenkyukai España Aikido. Jordi J. Serra ha publicat i traduït diversos llibres de temàtica relacionada amb les arts marcials, el desenvolupament espiritual i la gestió emocional. Ha col·laborat en diverses ocasions a l’Ofici de Viure i a Bricolatge emocional.

Aquesta activitat és completament gratuïta. info@amicsdeloficideviure.org

Mostra els detalls

Data:
16/02/2014
Hora:
10:30 - 18:30
Categoria d'Taller:

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.