Cap de setmana de tai-txi i txi-kung (qigong) a la natura

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Cap de setmana de tai-txi i txi-kung (qigong) a la natura

19/05/2006

Professor: Jordi J. Serra

Descobreix de forma pràctica les claus del tai-txi com a art de curació, en plena natura. Fes d’aquesta pràctica la teva medicina preventiva i la teva “medicació en moviment”.

“L’essencial és invisible als ulls” que en deia el Petit Príncep. I això en Tai-txi és rigorosament cert.

En aquest curs estudiarem de quina manera els moviments de les formes del Tai-txi i de les altres pràctiques de l’art afecten els fluxos d’energia del cos que són la peça essencial del Tai-txi com a art intern i que són invisibles als ulls. Els beneficis d’una pràctica correcta del Tai-txi van molt més enllà de la calma que s’hi guanya i afecten tots els àmbits de la persona.

Meditació, sanació i defensa personal són els tres elements constituents del Tai-txi. Són els tres elements dinàmics que apareixen al Taijitu (el símbol del Tai-txi), on la meitat negra, Yin, representa la sanació; la blanca, Yang, la defensa personal; i el cercle que les inclou totes dues, la meditació. Tres elements inextricablement units i interdepenents que explorarem en aquest curs a la recerca, tranquil·la i metòdica, de l’essencial invisible als ulls.

Obert a tothom, amb experiència o sense.

S’hi pot venir amb acompanyants (amics, família…) que no facin el curs però que vulguin gaudir de les instal·lacions i del meravellós entorn natural.

Preu especial amb descompte si formalitzes la inscripció abans del 5 de maig, si ets a l’atur, si ets alumne d’UBK o si ets alumne de la Formació de professors de tai-txi UBEKKHA.

  • Horari:
  • Hi arribem el divendres a partir de les 19h (la primera pràctica serà a les 20h) i acabem el diumenge després de dinar.

  • Lloc:
  • La Rectoria de Vallcàrquera. Parc Natural del Montseny. El Figaró

  • Organització:
  • Nosaltres ens encarreguem de facilitar el viatge, posant en contacte les persones que no tenen cotxe amb les que tenen places al seu cotxe.

  • Informació: 637 055 937 · info@ubk-centre.com

Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

Mostra els detalls

Data:
19/05/2006
Categoria d'Taller:

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung