Curs de teatre social d’improvisació

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Curs de teatre social d’improvisació

18/01/2020

El teatre social d’improvisació (també conegut com a teatre espontani o teatreplayback) és un tipus de teatre els origens del qual es troben en el psicodrama de Moreno i que va ser desenvolupat per Jonathan Fox, amb la intenció de donar sentit a les històries de les persones, prescindint de l’enfocament terapèutic del psicodrama i enfocant-se principalment en l’art.

És un teatre interactiu on els espectadors narren experiències personals, expliquen esdeveniments de la seva vida, somnis, desitjos o fantasies, i a continuació poden veure’ls escenificats. Efectivament, en el teatre social d’improvisació, l’obra és desenvolupada pels actors, acompanyats per música en directe, amb la particularitat que és el públic qui ofereix les seves pròpies històries viscudes o per viure perquè siguin transformades en art. Així el públic actua com a guionista de l’obra que els actors representen de manera improvisada.

Cada obra es única,
neix del públic
i torna al públic
com a regal.

El grup de teatre social d’improvisació L’Andante s’obre a nous horitzons i dónala possibilitat d’integrar-se a la companyia a nous membres. Per a això és imprescindible la realització d’aquest curs, l’objectiu del qual és formar-se en les bases d’aquest particular tipus de teatre. En qualsevol cas, el curs es pot fertambé per interès personal o professional, independentment de la intenció o no de formar part de la companyia.

Docents: Gemma Mas i companyia de teatre social d’improvisació L’Andante.

Mostra els detalls

Data:
18/01/2020
Categories d'Taller:
,

Organitzador

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung