Curs d’estiu de tai-txi, txi-kung (qigong) i meditació a la natura

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Curs d’estiu de tai-txi, txi-kung (qigong) i meditació a la natura

02/08/2019 - 06/08/2019

Un esguard ric i suggeridor sobre el Tai-txi: salut i treball energètic, simbologia i mite.

Dirigit i impartit per – Tew Bunnag (director d’European School of Tai Chi Chuan) i – Jordi J. Serra (director d’UBK Ki Dojo Catalunya)

Obert a tothom (tant principiants com avançats). No cal experiència prèvia. Treball per nivells.

S’hi pot venir amb acompanyants (amics, família…) que no facin el curs però que vulguin gaudir de les instal·lacions i del meravellós entorn natural.

Preu especial amb descompte si formalitzes la inscripció abans del 15 de juliol, si ets a l’atur, si ets alumne d’UBK o si ets alumne de la Formació de professors de tai-txi UBEKKHA.

El Tai-txi i el Txi-kung ens ajuden a recuperar la salut, ens allarguen la vida, augmenten la nostra capacitat de defensa personal, esperonen la nostra creativitat i afavoreixen en nosaltres una actitud positiva gràcies a una pràctica conscient i meditativa.

El curs es fa en un entorn que facilita un aprenentatge i un descans de qualitat. Després d’un any intens, és una oportunitat per a continuar aprofundint en aquestes arts, per a descansar i per a carregar piles de cara a un nou curs ple d’il·lusions, oportunitats, lluita i esforç. Enguany més que mai, la meditació, el Tai-txi i el Txi- kung ens ajudaran a mantenir l’equilibri dins un món amb grans canvis i a actuar amb consciència, passió i fermesa, les qualitats dels elements Foc i Terra que cultivem a l’estiu.

Una experiència inoblidable i un salt en el camí personal de cadascú.

Horari: Hi arribem el dilluns dia 10 a les 16h (la primera pràctica serà a les 17h) i acabem el divendres dia 14 després de dinar.
Lloc: Mas Carbó, Sant Hilari de Sacalm, Girona

Nosaltres ens encarreguem de facilitar el viatge, posant en contacte les persones que no tenen cotxe amb les que tenen places al seu cotxe.

Mostra els detalls

Inici:
02/08/2019
Finalització:
06/08/2019
Categories d'Taller:
,
Etiquetes del taller:
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.