Curs de teatre social d’improvització

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Curs de teatre social d’improvització

01/06/2020

|Taller recurrent (Veure tots)

One event on 23/06/2021 at 0:00

150€

El teatre social d’improvisació (també conegut com a teatre espontani o teatre playback) és un tipus de teatre els origens del qual es troben en el psicodrama de Moreno i que va ser desenvolupat per Jonathan Fox, amb la intenció de donar sentit a les històries de les persones, prescindint de l’enfocament terapèutic del psicodrama i enfocant-se principalment en l’art.

És un teatre interactiu on els espectadors narren experiències personals, expliquen esdeveniments de la seva vida, somnis, desitjos o fantasies, i a continuació poden veure’ls escenificats. Efectivament, en el teatre social d’improvisació, l’obra és desenvolupada pels actors, acompanyats per música en directe, amb la particularitat que és el públic qui ofereix les seves pròpies històries viscudes o per viure perquè siguin transformades en art. Així el públic actua com a guionista de l’obra que els actors representen de manera improvisada. Cada obra es única, neix del públic i torna al públic com a regal.

El grup de teatre social d’improvisació L’Andante s’obre a nous horitzons i dóna la possibilitat d’integrar-se a la companyia a nous membres. Per a això és imprescindible la realització d’aquest curs, l’objectiu del qual és formar-se en les bases d’aquest particular tipus de teatre. En qualsevol cas, el curs es pot fer també per interès personal o professional, independentment de la intenció o no de formar part de la companyia.

Docents: Gemma Mas i companyia de teatre social d’improvisació L’Andante.

Mostra els detalls

Data:
01/06/2020
Cost:
150€
Categories d'Taller:
,

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.