L’estrès mata. Taller online en directe. Sessió 2

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

L’estrès mata. Taller online en directe. Sessió 2

13/02/2021 / 9:00 - 10:30

L’estrès mata

No t’ensorris, passa a l’acció i pren el control. L’estrès mata.
Descobreix recursos que funcionen perquè l’estrès no et controli i per a optimitzar el sistema immunitari i millorar la salut.

Hi ha tot de col·lectius on el control de l’estrès no és pas tan sols una qüestió de salut, sinó de supervivència: la seguretat, les forces especials, les arts marcials, el món sanitari i els cercles directius de les grans corporacions. En aquests àmbits, l’estrès, l’angoixa, l’ansietat, l’esgotament i un sistema immunitari afeblit es tradueixen en conseqüències molt i molt greus. És per això que s’han preocupat de buscar les millors eines existents –en termes d’eficàcia i de facilitat d’aprenentatge—per a enfrontar-s’hi i no permetre que l’estrès els controli la vida. En aquest curs aprendràs eines d’eficàcia real demostrada en situacions reals aplicades per persones reals com ara tu.

Volem un curs eficaç i ràpid. No volem encolomar-te una tesi doctoral ni passar hores explicant-te com és de dolent l’estrès. Es obvi que això ja ho saps. Si no, no estaries llegint això. Volem coses per a practicar i aplicar des del minut u. Nivell usuari, no pas nivell programador. N’estic segur: a un Navy Seal –els comandos especials USA—no el tenen hores i hores descrivint-li com l’oxigen arriba des de l’atmosfera fins al cervell. No vol ser metge. Vol ser capaç d’actuar amb precisió i eficàcia quan estigui ficat en una situació immensament estressant. Vol dir pràctica, pràctica i més pràctica.

L’estrès mata cobreix sis àrees:

  • Respiració. La clau de tot.
  • Concentració, equanimitat i calma. Amb tècniques mil·lenàries.
  • Relaxació. Segar l’herba sota els peus de l’estrès.
  • Descompressió. Quan t’acostes al punt d’esclatar.
  • Visualització. Trucs mentals sobre el terreny.
  • Gestió energètica. Consolidar les arrels de l’acció tranquil·la i eficaç

Aquest és un curs on aprendràs a utilitzar tot d’eines pràctiques d’eficàcia demostrada en situacions reals i que han ajudat a persones reals com tu a controlar-lo i a tirar endavant.

El curs està estructurat en cinc sessions online en directe d’1h i 15 min. La primera és gratuïta i dura 30 min.

Professor:

Jordi J. Serra

Passa a l’acció i descobreix recursos que funcionen perquè l’estrès no et controli i per a optimitzar el sistema immunitari i millorar la salut.

Aquest és un curs on aprendràs a utilitzar tot d’eines pràctiques que de debò serveixen per a controlar l’estrès.

Estrès, ansietat, angoixa, esgotament i un sistema immunitari que no acaba de rutllar són temes molt relacionats. Les eines provenen de camps on l’estrès és intens i on les conseqüències de patir-ne poden ser molt greus: la seguretat, les arts marcials, cercles directius de grans empreses, etc.

Es tracta d’eines d’eficàcia demostrada en situacions reals i que han ajudat a persones reals com tu a controlar-lo i a tirar endavant.

El curs està estructurat en cinc sessions online en directe d’1h i 15 min. La primera és gratuïta i dura 30 min. No t’ensorris, passa a l’acció i pren el control. L’estrès mata.

Dates:

6, 13, 20, 27 de febrer i 13 de març

Informació i inscripció:

info@ubk-centre.com

637 055 937

Mostra els detalls

Data:
13/02/2021
Hora:
9:00 - 10:30
Categories d'Taller:
,
Etiquetes del taller:

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung