Roses i espines sota els focus.

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Roses i espines sota els focus.

23/02/2019

|Taller recurrent (Veure tots)

One event on 23/02/2019 at 0:00

EINES PER A ABORDAR ELS CONFLICTES A TRAVÉS DEL TEATRE ARTTERAPÈUTIC

Gemma Mas

Ser o no ser, aquesta és la qüestió.Què és més digne per a l’esperit, patir els cops i dards de la insultant fortunao prendre les armes contra oceans de calamitats i, en enfrontar-s’hi, acabar amb elles?William Shakespeare. Hamlet

El teatre no es fa per a cantar les coses, sinó per a canviar-les.Vittorio Gassman

El teatre ens ofereix eines de gran potència per a abordar, des del joc i la vitalitat, aspectes de la vida humana que reclamen la nostra atenció. Com a ésserssocials, els conflictes formen part de la nostra existència en els àmbits en què ens relacionem (família, parella, col·legues, amics, caps, col·laboradors, escola, etc.). El conflicte és ineludible, tanmateix, és també font de creativitat i de creixement quan el vivim de forma realista, quan passa de ser un problema a ser una oportunitat, quan podem adonar-nos de què l’origina i obrir la mirada a noves possibilitats més saludables.

Contingut
– Els personatges que m’habiten.- La construcció d’escenes viscudes i imaginades.
– El conflicte com a font de creativitat i oportunitat de creixement i canvi.
– L’empatia, l’humor, el joc i la imaginació com a recursos personals

Metodologia
La metodologia del taller és vivencial, a través de diferents eines del teatre artterapèutic, del joc escènic i de la improvisació.

Destinataris
El taller està obert tant a professionals, persones que es dediquen al treball terapèutic i/o d’acompanyament (terapeutes, mestres, educadors socials, psicòlegs, etc.) com a persones que vulguin investigar en el seu desenvolupamenti creixement personal.

No es requereix experiència prèvia ni coneixements tècnics

Docent
Gemma Mas. Artterapeuta transdisciplinària, sociòloga i filòloga. Cofundadora, actriu i directora de la companyia de teatre social d’improvisació L’Andante. Formació en teatre social d’improvisació, poètica de l’espai, performance, psicodrama,teatre físic i mim corporal dramàtic.

Mostra els detalls

Data:
23/02/2019
Categoria d'Taller:
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.