Seminari d’Aikido

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Seminari d’Aikido

28/11/2009 / 8:30 - 12:00

Memorial Beppe Ruglioni

 

Professor: Jordi J. Serra

Obert a tothom (tant principiants com avançats). No cal experiència prèvia

L’art marcial ideal per als pacifistes convençuts.

L’únic art marcial que estudia el conflicte i l’agressió amb la idea d’arribar a una solució harmoniosa per a tots els participants de la situació. Dins de les arts marcials, representa un salt quàntic respecte de l’ètica de victòria i anorreament dels adversaris que trobem en tota la resta d’arts de combat.

Programa:

1) Kuzushi en Aikido. L’art de la desestabilització i el desequilibri que obre pas a la tècnica.

2) Gestió dels atemis a la cara: desviament i absorció de ràfegues de cops.

Dos temes de gran interès en la nostra pràctica. Quan en el primer contacte som capaços de crear kuzushi en Uke, el seu Ki canvia instantàniament i la tècnica esdevé fluida i sense col·lisió. Ara bé, si aquest primer contacte és tsuki a la cara i no el gestionem bé, s’ha acabat l’Aikido. Com deia un dels nostres filòsofs de capçalera, Mike Tyson: “Everyone has a plan ‘till they get punched in the mouth”, (és a dir: “tothom té un pla fins que rep el primer cop de puny a la cara”). En aquest seminari estudiarem aquesta situació i mirarem de trobar-hi sortides.

L’aikido és l’art de gestionar harmoniosament les agressions i conflictes, respectant la integritat, la dignitat i la seguretat de tots els implicats. Es tracta de fer un ús intel·ligent, sostenible i no dualista dels nostres recursos corporals i mentals per tal d’entendre’ns millor, garantir la nostra seguretat i avançar en un model de convivència on la recerca de la veritat i la bellesa ens ompli de sentit.

No tornaràs a veure el teu Aikido de la mateixa manera.

Els seminaris són una gran oportunitat per a fer el salt qualitatiu que tota acumulació d’hores de pràctica comporta tant en l’aikidoka novell com en el veterà. Disposar de temps vol dir eixamplar les perspectives sobre el nostre art i veure amb més claredat la munió de lligams tangibles entre l’acció al tatami i la nostra vida personal a fora.

Informació i inscripció:

info@ubk-centre.com

Tel. 637 055 937

Mostra els detalls

Data:
28/11/2009
Hora:
8:30 - 12:00
Categories d'Taller:
,

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona,08027Espanya
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.