Taller de la tristesa i la depressió

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller de la tristesa i la depressió

27/10/2012

Professor: Jordi J. Serra

Caure set vegades; aixecar-se’n vuit.

Aquest és un taller d’eines. estratègies i tàctiques per a presentar batalla a la tristesa i la depressió, per a recuperar la fe en nosaltres mateixos i reconèixer i utilitzar les nostres capacitats com a adults. És un taller de “comprendre”, però sobretot és un taller de “fer”. Per a nosaltres, “ho entenc” significa “ho puc fer”, i la situació de crisi que vivim exigeix totes dues coses: comprensió i acció.

Presentarem solucions de diferents tipus (energètiques, corporals, meditatives, marcials, psicoemocionals, etc.) d’eficàcia contrastada per a detectar els primers indicis de la depressió i per a ajudar a sortir dels estats d’enfonsament i aconseguir que la persona visqui una vida plena disposant de l’empenta necessària per a seguir el seu camí i lluitar per assolir les fites que es proposi.

El taller ofereix la pràctica de diferents eines de tradicions marcials, filosòfiques, mèdiques, psicològiques i espirituals d’Orient i d’Occident, antigues i modernes, que es van dissenyar i aplicar amb èxit quan calgué plantejar-se i resoldre el tema del desànim, la tristesa i la depressió.

Tota persona que tendeixi a la depressió, se senti enfonsada o estigui interessada en el tema traurà un clar benefici d’aquest taller.

Obert a tothom. No cal experiència prèvia.

Mostra els detalls

Data:
27/10/2012
Categoria d'Taller:

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.