Taller de solucions emocionals

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller de solucions emocionals

26/03/2011

|Taller recurrent (Veure tots)

One event on 01/10/2011 at 0:00

Les emocions, que d’una banda són la sal de la terra i el combustible de la nostra vida, de l’altra són una font constant de problemes i alteracions. I ara encara més perquè la precarietat i la incertesa pel que fa al futur immediat engega totes les alarmes.

En aquest taller oferim una mirada entenedora sobre l’origen, el manteniment i la possible transformació de les emocions en la vida de cada dia. És un taller eminentment pràctic. Es tracta que tan bon punt posem el peu al carrer puguem començar a provar coses que funcionin.

Partim de la base que, fet i fet, ja tenim un munt de recursos de mestratge emocional. Ara bé, resulta que no ho sabem, que els tenim: n’hi ha de corporals, d’energètics, de mentals, de marcials, de meditatius i d’altres. Així doncs, igual que l’evolució ha preservat les emocions en el gènere humà, també ens ha dotat de mecanismes de regulació i aprofitament que podem utilitzar perquè les emocions juguin sempre a favor nostre. Vine`ls a descobrir i sàpigues què pots fer amb l’angoixa, la ràbia, la tristesa, etc.

Les emocions determinen la qualitat de la nostra existència. N’hi ha en totes les relacions que considerem importants: amb els altres -feina, amistats, família i relacions íntimes-, amb nosaltres mateixos i amb el món en general. Les emocions ens poden salvar la vida, però també ens poden fer molt de mal. Ens poden dur a actuar bé, amb realisme i eficàcia, però també ens poden conduir a actuacions de les quals en acabar ens penedirem de tot cor. Les emocions, fins i tot, ens poden provocar malalties i estats d’ànim que ens amarguen la vida a nosaltres i als altres. És per això, perquè volem salut emocional, que necessitem solucions emocionals.

Estem convençuts que una vida emocional ben gestionada i conscientment viscuda potenciarà tots els àmbits de relació i actuació i ens donarà l’empenta i l’energia necessàries per a arribar allà on vulguem. Amb menys ansietat, menys ràbia i menys tristesa viurem millor. Amb més equanimitat, més satisfacció i més joia viurem més feliços. Volem viure lliurement les nostres emocions i no pas ser-ne esclaus ni desempallegar-nos-en. Volem solucions emocionals.

És ben cert que la construcció de la personalitat emocional és feina de tota una vida, però també és cert que hi ha tot un seguit de pràctiques, idees i estratègies emocionals que es poden integrar en poquíssim temps i que són utilíssimes per a sortir de pous, per a començar a canviar tendències cròniques o per a posar remeis d’urgència a problemes emocionals diaris. Aquest taller de “Solucions emocionals” n’és un recull. Són solucions emocionals que a milers i milers de persones els han funcionat meravellosament bé al llarg de la història i en moltes cultures diferents. Avui les tens aquí.

Obert a tothom. No cal experiència prèvia.

Eines contrastades d’aplicació immediata per a resoldre amb èxit els trastorns emocionals quotidians (ansietat, tristesa, agressivitat, por, depressió, ràbia…)

Mostra els detalls

Data:
26/03/2011
Categoria d'Taller:

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.