Taller de tai-txi i txi-kung (qigong)

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller de tai-txi i txi-kung (qigong)

10/06/2006

Professor: Jordi J. Serra

El tai-txi és possiblement el tipus de txi-kung (qigong) més conegut a Occident: és el txi-kung de gestualitat marcial.

Per això, a més de tots els beneficis a favor de la salut i en contra de l’estrès, que són característics de totes les modalitats de txi-kung, el tai-txi també ens enforteix físicament i ens harmonitza mentalment d’una forma més dinàmica.

En el taller de tai-txi ens centrem en les aportacions dels estils Yang i Hun Yuan; hi abordem els aspectes propis de la salut durant aquesta estació (que el tai-txi ajuda a millorar), entrem en el treball intern de les formes o taules (visualització, respiració) i el relacionem amb les seves aplicacions marcials i meditatives.

Obert a tothom (tant principiants com avançats). No cal experiència prèvia. Treball per nivells.

El detall i el temps. La vivència i la tècnica
Diu un mestre modern que la tècnica consisteix a fer quelcom de diferent d’allò que solem fer per arribar a la destinació de forma harmoniosa. Això vol dir temps, consciència i atenció als detalls per no caure en les inèrcies i els automatismes habituals; i vol dir també crear les condicions per a una vivència més pregona de la pràctica que ens acosti als objectius de plenitud vital que proposa el tai-txi-txuan.

Un taller és l’avinentesa ideal per a fer-ho, tot avançant en els aspectes meditatius, energètics i marcials de les formes, alhora que ens empeny a un salt qualitatiu que enriqueix amb noves dimensions la nostra vivència del tai-txi

Mostra els detalls

Data:
10/06/2006
Categories d'Taller:
,

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona,08027Espanya
+ Mapa de Google

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung