Taller de Tai-txi

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller de Tai-txi

20/10/2012

Professor: Jordi J. Serra

El tai-txi és possiblement el tipus de txi-kung (qigong) més conegut a Occident: és el txi-kung de gestualitat marcial. Per això, a més de tots els beneficis a favor de la salut i en contra de l’estrès, que són característics de totes les modalitats de txi-kung, el tai-txi també ens enforteix físicament i ens harmonitza mentalment d’una forma més dinàmica.

En aquest taller estudiarem alguns aspectes del text més clàssic del Tai-txi: el T’ai Chi Ch”uan Ching, atribuït al llegendari creador del nostre art, Chang San Feng (1278-1368 AD). Durem a la pràctica les instruccions originals sobre com cal practicar per a treure’n el màxim benefici. Es tractarà, doncs, de donar les claus corporals pertinents per passar d’instruccions escrites ara fa vora de vuit segles i en un llenguatge prou críptic, a pautes concretes que tothom pugui entendre i aplicar.

També en aquest taller veurem algunes variants del Da-Lü, la pràctica en parella de Cai, Lie, Shou, Kao: el pla B per a quan ens falla Pëng, Lü, Ji, An, la columna vertebral de les aplicacions del Tai-txi.

Un taller és l’avinentesa ideal per a fer-ho, tot avançant en els aspectes meditatius, energètics i marcials de les formes, alhora que ens empeny a un salt qualitatiu que enriqueix amb noves dimensions la nostra vivència del tai-txi.

Obert a tothom (tant principiants com avançats). No cal experiència prèvia. Treball per nivells.

Mostra els detalls

Data:
20/10/2012
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'cats_to_list' not found or invalid function name in /usr/home/ubk-centre.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 294

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona,08027Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.