Taller de txi-kung (qigong) i meditació

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller de txi-kung (qigong) i meditació

09/11/2013 / 10:00 - 14:00

– Txi-kung (qigong) dels cinc animals del Dr Hua Tuo (Wu Gin Xi)
– Txi-kung (qigong) i xacres- Txi-kung (qigong) i estiraments de meridians
– Meditacions de la respiració embrionària

Professor: Jordi J. Serra

Txi (qi) vol dir “energia” o “força vital”. Kung (gong) vol dir “treball”.

Txi-kung (qigong), doncs, vol dir l’art de cultivar la capacitat de generar, emmagatzemar i conduir el txi arreu del cos amb diverses finalitats, fonamentalment, assolir una salut física i mental radiant. El txi-kung comparteix el punt de vista de la Medicina Tradicional Xinesa sobre el funcionament del cos, però en comptes d’agulles, moxes, etc., fa servir com a eines bàsiques la respiració, el moviment físic i la visualització.

Els clàssics ho diuen clarament: la ment guia el txi; el txi guia el cos.

Així doncs, la clau de tot bon treball energètic és aconseguir que la ment ens faci cas. Només una ment desvetllada i valenta estarà en condicions d’heure-se-les amb la terbolesa i la malaltia.

Per això meditem, per a no perdre temps i arribar com abans millor a un grau de realisme sobre nosaltres mateixos i la nostra vida que ens permeti posar llum i coratge en aquesta immensa cerimònia de la confusió del món en què vivim. La meditació com a pràctica de la concentració i de la capacitat d’observació porta mil·lennis ajudant-hi.

La meditació és la clau de volta, la pedra angular de tot camí de consciència i és un mitjà hàbil per a cultivar la calma, la confiança, la relaxació i la claredat mental.

En aquest taller ens centrarem en el txi-kung (qigong) dels cinc animals del Dr Hua Tuo o Wu Gin Xi, el txi-kung (qigong) i els chacras, el txi-kung (qigong) i els estiraments, i les meditacions de la respiració embrionària.

Obert a tothom. No cal experiència prèvia.

Mostra els detalls

Data:
09/11/2013
Hora:
10:00 - 14:00
Categories d'Taller:
,

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.