Taller d’I Ching amb el mestre Tew Bunnag

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller d’I Ching amb el mestre Tew Bunnag

20/05/2018 / 10:30 - 14:30

|Taller recurrent (Veure tots)

One event on 02/06/2018 at 10:30

20 de maig de 2018 (1a part)
2 de juny de 2018 (2a part)

Professor: mestre Tew Bunnag

En aquesta propera trobada amb Tew Bunnag al voltant de l’I Ching continuarem aprofundint en el ritual de la tirada i en els protocols d’interpretació dels hexagrames, considerant aquest arcà text com el que en realitat és: un canal de comunicació meditativa amb l’univers i un software capaç de generar un mapa energètic d’una situació concreta i d’oferir projeccions per a assistir-nos en la presa de les nostres decisions més complexes.

En aquesta ocasió ens centrarem en el màxim nombre de casos reals que plantegin els assistents amb la idea que sigui una sessió eminentment pràctica i concreta.

“El taoisme sorgeix de les nocions que es troben a l’I Ching, el text més antic de la cultura xinesa, que és tant una guia d’endevinació com un llibre de saviesa, i que ha exercit gran influència en el pensament xinès al llarg dels segles. Explorarem el llenguatge de l’art i la seva connexió amb el ritual de la tirada de les cinquanta varetes o tiges de milfulles.” Tew Bunnag

Obert a tothom. No cal experiència prèvia.
Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

La pràctica de tai-txi i txi-kung d’estil Yang d’UBK Ki Dojo Catalunya es basa en les ensenyances del mestre Tew Bunnag.

Mostra els detalls

Data:
20/05/2018
Hora:
10:30 - 14:30
Categoria d'Taller:
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.