Taller d’introducció a l’aikido

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller d’introducció a l’aikido

16/01/2011

Professor: Jordi J. Serra

Taller adreçat a tothom que vulgui iniciar-se en l’aikido, tant si no n’ha fet mai com si està fent les primeres passes en aquest art marcial.

L’aikido és l’art de la pau.

L’únic art marcial que estudia el conflicte i l’agressió amb la idea d’arribar a una solució harmoniosa per a tots els participants de la situació. Dins de les arts marcials, representa un salt quàntic respecte de l’ètica de victòria i anorreament dels adversaris que trobem en tota la resta d’arts de combat.

L’aikido és l’art de gestionar harmoniosament les agressions i conflictes, respectant la integritat, la dignitat i la seguretat de tots els implicats. Es tracta de fer un ús intel·ligent, sostenible i no dualista dels nostres recursos corporals i mentals per tal d’entendre’ns millor, garantir la nostra seguretat i avançar en un model de convivència on la recerca de la veritat i la bellesa ens ompli de sentit.

En aquest taller presentarem els principals aspectes de l’aikido; caracteritzarem les etapes d’aprenentatge i els objectius, beneficis i dificultats de cadascuna; veurem els trets d’algunes de les modalitats actuals més esteses, i experimentarem els principis comuns que guien la pràctica. També veurem com va néixer l’aikido, com s’ha desenvolupat i què pot significar per a nosaltres dedicar-hi temps i compromís.

El taller pretén servir d’introducció i encoratjament per a la pràctica a partir d’una visió concreta i palpable del que l’aikido pot oferir.

Mostra els detalls

Data:
16/01/2011
Categories d'Taller:
,

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona,08027Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.