Taller d’introducció al tai-txi

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller d’introducció al tai-txi

15/01/2011

|Taller recurrent (Veure tots)

One event on 19/09/2009 at 0:00

One event on 15/01/2011 at 0:00

One event on 17/09/2011 at 0:00

Professor: Jordi J. Serra

Taller adreçat a tothom que vulgui iniciar-se en el tai-txi-txuan, tant si no n’ha fet mai com si està fent les primeres passes dins d’aquest art.

El tai-txi, tot i l’enorme popularitat que ha assolit els darrers anys, és, paradoxalment, un dels grans desconeguts dins del munt de pràctiques que ens han arribat de l’Orient o que l’Orient ha inspirat. Més enllà de la seva fama merescuda com a sistema de relaxació i gimnàstica suau, hi ha un sistema de creixement humà complet i complex que actua als quatre àmbits de la persona: físic, emocional, mental i espiritual.

En aquest taller presentarem els principals aspectes del tai-txi; caracteritzarem les etapes d’aprenentatge i els objectius, beneficis i dificultats de cadascuna; veurem els trets d’alguns dels estils actuals més estesos, i experimentarem els principis comuns que guien la pràctica. També veurem com va néixer el tai-txi, com s’ha desenvolupat i què pot significar per a nosaltres dedicar-hi temps i compromís.

El taller pretén servir d’introducció i encoratjament per a la pràctica a partir d’una visió concreta i palpable del que el tai-txi pot oferir.

Mostra els detalls

Data:
15/01/2011
Categories d'Taller:
,

Organitzador

UBK Ki Dojo Catalunya

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona, 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.