Taller d’introducció al txi-kung (qigong)

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller d’introducció al txi-kung (qigong)

13/06/2009

Professor: Jordi J. Serra

Taller adreçat a tothom que vulgui iniciar-se en el txi-kung (qigong), tant si no n’ha fet mai com si està fent les primeres passes dins d’aquest art.

Des d’una perspectiva holística i global, la salut i la vitalitat van molt més enllà de la simple absència de malaltia i inclouen l’estat d’ànim, la vitalitat, l’energia personal i la joia de viure. Això, que la medicina convencional ha començat a abordar les darreres dècades, ho estudia i practica el txi-kung xinès des de fa mil·lennis. El txi-kung funciona combinant moviments suaus, respiració i visualitzacions per assolir una salut millor, una vida més llarga, més empenta vital i així posar les bases d’una espiritualitat pràctica i entenedora.

En aquest taller presentarem els principals aspectes del txi-kung; caracteritzarem les etapes d’aprenentatge i els objectius, beneficis i dificultats de cadascuna; i practicarem algunes de les sèries d’eficàcia més contrastada. També veurem com va néixer el txi-kung, com s’ha desenvolupat i què pot significar per a nosaltres dedicar-hi temps i compromís.

El taller pretén servir d’introducció i encoratjament per a la pràctica a partir d’una visió concreta i palpable del que el txi-kung pot oferir.

Obert a tothom. No cal experiència prèvia.

Mostra els detalls

Data:
13/06/2009
Categories d'Taller:
,

Organitzador

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung