Kenjiro Yoshigasaki. Aikido. Arte del peligro, arte de vida. vol. I

Títol: Aikido. Arte del peligro, arte de vida. Vol. I
Títol original: All of Aikido
Autor: Kenjiro Yoshigasaki
Editorial: Erga Edizioni
Any: 2012

El pots comprar aquí al centre per 15€.

Aquest és un llibre d’estudi i, alhora, un estímul intel·lectual de primeríssim ordre per a tot practicant o interessat en l’aikido i en les arts marcials en general.

Com a estudi del perill, és el complement ideal de la docència directa del Doshu Yoshigasaki i dels ensenyants de la Ki no Kenkyukai Association Internationale: hi trobem innombrables detalls i reflexions sobre l’art de l’aikido d’enorme utilitat al dojo i fora del dojo; hi trobem descripcions de les transformacions lògiques de les situacions d’agressió; hi trobem una acurada metodologia d’aplicació del ritme als moviments de l’aikido.

És una mostra de la vigorosa capacitat creativa de l’autor que en el terreny filosòfic quedà palesa a Inner Voyage of a Stranger.

Com a obra de recerca general, l’autor explora la seva idea fonamental de l’aikido com a art al mateix nivell que totes les grans arts de la humanitat i amb les conseqüències i el potencial que l’art té com a element transformador de les relacions de l’individu amb el món, amb els altres éssers humans i amb si mateix d’una manera molt concreta, molt de peus a terra i assenyalant coses amagades per la seva pròpia evidència. Una obra destinada a esdevenir el gran clàssic de l’aikido d’aquesta generació.

Jordi J. Serra
Director d’UBK Ki Dojo Catalunya
Traductor i corrector de l’obra

Menú

favicon

Te invitamos a una clase de prueba gratuita.