Artteràpia a Barcelona i al Montseny

Artteràpia transdisciplinària

Què hi trobaràs, en l’Artteràpia transdisciplinària?

Hi trobaràs tot un sistema de teràpia psicoemocional que es basa en l’ús combinat de diverses formes d’expressió artística (internacionalment, en diuen expressive arts); per exemple, l’expressió del cos i el moviment corporal, la dansa, les arts plàstiques, la música, la veu, l’escriptura, la poesia, el teatre, la performance, el psicodrama.

No es tracta que sàpigues pintar, cantar, ballar, escriure poemes, etc. Això no té cap importància, perquè allò que és segur que sí que pots fer és utilitzar les diverses formes d’expressió artística com a instruments per a expressar amb autenticitat els teus sentiments, les teves emocions i en quin punt de la teva vida et trobes ara mateix.

Com et beneficiarà l’Artteràpia transdisciplinària?

Quan comencis a expressar el teu món intern amb l’ajut de les arts, sense censura i sense passar pel filtre de la ment racional que sempre t’està jutjant, això et serà molt útil per a:

 • Coneixe’t millor, escoltar quines són les teves necessitats i desitjos reals, quines són les teves potències i recursos, i quines són les dificultats per a desenvolupar-te com a persona autònoma i viure realment la vida que vols viure.
 • Abordar emocions conflictives que et bloquegen impedint-te de dur una vida més plena: ansietat, angoixa, por, ràbia, estrès, agressivitat, tristesa, depressió, insomni…
 • Saber viure processos vitals específics inevitables: processos de canvi, embaràs i maternitat, ruptura, pèrdua i dol, abandonament i rebuig, insatisfacció o crisi existencial, dificultats de relació (amb fills, pares, mares, amics, companys de feina. etc.), postraumatisme o malaltia…
 • Dur una vida més saludable, coherent amb tu i harmoniosa amb els altres i l’entorn.
 • Abordar qualsevol element o tema que tingui a veure amb l’ésser humà.
 • En definitiva, per a anar del que és letal al que és vital.

Com treballarem en l’Artteràpia transdisciplinària?

Jo hi treballo usant les arts en una doble línia: com a fonts de coneixement i transformació (investigació), i com a fonts d’inspiració i creació (creativitat). Quan comencis a desenvolupar la capacitat creativa, sabràs com interrogar els teus problemes o trastorns i començaràs a descobrir i conèixer els recursos que tens per a fer-hi front.

L’experiència em demostra que amb les diferents formes d’expressió artística arribaràs a profunditats on la paraula racional no hi pot arribar. És per això que són tan efectives usades terapèuticament i en el treball emocional i de desenvolupament personal. Quan, a més a més, arts les utilitzem transdisciplinàriament, tot anant d’una forma d’expressió a l’altra, i quan hi treballem progressivament, això et permetrà accedir a llocs interns on difícilment hi podries accedir d’una altra manera i començar a solucionar coses.

L’Artteràpia t’ajudarà a obrir la porta a transformar-te com a persona i així viure una vida més plena i més feliç.

Tallers

[tribe_events_list category="artterapia"]

Estigues al cas de les novetats. T’informarem de les classes, els tallers i les activitats que fem regularment.

Vols matricular-te o reservar plaça per a una classe de prova?

  favicon

  2a edició de UBEKKHA

  Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung