Política de privacitat

Com sempre, i ara encara més d’acord amb el nou reglament de protecció de dades (RGPD), les dades facilitades són tractades per UBK Ki Dojo Catalunya per a enviar-te el butlletí informatiu per correu electrònic de les nostres activitats de creixement personal o, en el cas que t’hagis inscrit a tallers, cursos o classes, per a gestionar-ne la inscripció i informar-te del necessari per a la teva assistència, així com per aclarir qualsevol dubte que tinguis.

T’informem que no es farà cap cessió o transferència de les teves dades a tercers, recollides amb la teva autorització o confirmació, i que podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al seu tractament, en els termes inclosos a la legislació vigent:

  • per correu: dades@ubk-centre.com
  • per telèfon: 637 055 937 i 93 351 22 55
  • per whatsapp: 637 055 937
  • presencialment: c/ Acàcies 17-19 baixos 08027 Barcelona

També pots utilitzar aquests canals per a qualsevol consulta, suggeriment o queixa. Sempre et respondrem i t’atendrem adequadament. Ens dediquem al desenvolupament personal i a la salut emocional a fi que les persones tinguem una vida més plena, i el respecte n’és un dels fonaments. És per això i per la nostra forma de ser que no farem mai cap ús de les teves dades. De tota manera, si ho necessites, pots consultar l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

En qualsevol cas, si hi hagués algun dubte o discrepància, parlem-ne. Segur que ens entendrem!
Bona protecció de dades!
Bona salut emocional!

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung