Qui som. Som UBK Ki Dojo Catalunya

Aikido a Barcelona

Una vida plena és una vida plena de salut i plena de vitalitat.

Nosaltres ensenyem professionalment i amb dedicació exclusiva cinc disciplines que contribueixen a assolir aquesta salut i vida plena: tai-txi, txi-kung (qigong), aikido, meditació i artteràpia transdisciplinària.

Som un centre especialitzat i acreditat * No som una franquícia. No som un centre cívic. No som aficionats. Som professionals que dediquem la nostra vida a aquestes arts.

Som artesans de les arts marcials, les arts meditatives i les arts creatives. Per a nosaltres no són hobbies, sinó que és un tema de desenvolupament humà.

Som km 0 i som km infinit. Al costat de casa teva presencialment, a Barcelona (a la ciutat) i a Sant Pere de Vilamajor (a la natura), i online a tot el planeta Terra i a la ISS.

La diferència és la qualitat.
Més de 35 anys d’experiència. Ensenyament de qualitat. Professorat qualificat i titulat. Classes, tallers i atenció individual. Formació de professors. Particulars i empreses.

Treballem en una àmplia, lluminosa i agradable sala totalment equipada i en un gran pati obert a l’aire lliure. Disposem de tot el necessari per a un bon treball i una bona estada, des del més funcional al detall (material per a la pràctica, coixins de meditar, calefacció, mantes, vestidors, dutxes, vestíbul amb sofà i infusions de lliure disposició, etc.). Els tallers i cursos a la natura els duem a terme en entorns i cases curosament seleccionats per a una pràctica adquada i una bona estada.

*Ki No Kenkyukai International Association, European School of Tai Chi Chuan, World Taichi Boxing Assotiation (WTBA), Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia (FEAPA).

Els directors d’UBK Ki Dojo Catalunya

Gemma Mas

Directora

Per què UBK

Visió

UBK Ki Dojo Catalunya vol ser el centre de referència pel que fa al cultiu de cinc arts que constitueixen veritables vies de desenvolupament personal i eines de transformació social: Aikido, Artteràpia, Meditació, Tai-txi-txuan (Taijiquan) i Txi-kung (Qigong).

Missió

A UBK Ki Dojo Catalunya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles. Al Dojo se’n fan classes regulars, cursos i tallers intensius i sessions d’atenció personal. El Dojo organitza cursos a la natura i formacions de professorat.

Valors

Millorar la salut, enfortir el sistema immunitari, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès.
Donar respostes creatives i constructives a les nostres pors, angoixes i ràbies i guanyar seguretat.
Gestionar els nostres conflictes amb eficàcia i des d’un pacifisme resolutiu.
Calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos.
Relacionar-nos harmoniosament amb nosaltres, amb els altres i amb l’entorn.
Cultivar la nostra dimensió transcendent i espiritual i viure amb més consciència.
Honorar totes les arts, marcials i no marcials, com a vies per a desenvolupar-nos com a persones independents, alegres, solidàries i compromeses amb si mateixes i amb el país.

Col·laboracions

UBK Ki Dojo Catalunya és un centre privat que no rep cap tipus de subvenció de cap organisme o entitat.

Ki No Kenkyukai International Association, European School of Tai Chi Chuan, World Taichi Boxing Assotiation (WTBA), Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia (FEAPA).

UBK Ki Dojo Catalunya és soci de l’Eix Maragall – Associació de botiguers i professionals

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.