Destacats del mes

UBK Ki Dojo Catalunya

En salut, confiança i pau interior refia’t de professionals. UBK Ki Dojo Catalunya: som experts en Aikido, Tai-txi, Txi-kung (Qigong), Artteràpia i Meditació. La diferència és la qualitat.

UBK logo

A UBK Ki Dojo Catalunya estem especialitzats en Aikido, Tai-txi (Taijiquan), Txi-kung (Qigong), Artteràpia i Meditació, diferents arts amb un objectiu comú: potenciar el teu desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual i, per damunt de tot, la teva salut.

Amb la salut cal que des d’ara mateix cultivis la proactivitat: actua, decideix, tria, passa a l’acció… Les teves accions expressen les teves prioritats. Al Dojo, en plantegem les arts que hi ensenyem i practiquem amb aquest objectiu fonamental: que guanyis més salut, més confiança i més pau interior.

Trenta grams de pràctica de qualitat et beneficien més que mil quilos de teoria.
UBK Ki Dojo Catalunya: la diferència és la qualitat.

Activitats

La diferència és la qualitat

Tres raons per a escollir UBK:

 

A UBK ens plantegem les arts que hi practicaràs com un camí de transformació, no pas com un passatemps o una activitat merament social o gimnàstica.

Al Dojo tenim clar que quan una art curativa o marcial l’ensenyes i la fas amb una actitud meditativa d’atenció plena i amb el cor obert, estàs col·laborant a transformar-te tu i a transformar el món en un lloc més sa i més pacífic.

Al Dojo realitzaràs un tipus d’exercici intel·ligent i harmoniós –sense l’estrès de la competició esportiva— que et proporcionarà beneficis en termes de salut i que podràs continuar fent sense problemes fins a edats molt avançades.

Els moviments espirals característics de Tai-txi, Aikido i Txi-kung incideixen sobretot en el teixit conjuntiu (lligaments, tendons, fàscies) que, ben treballat, es manté indefinidament en plena capacitat de càrrega energètica (a diferència del teixit muscular, que té el pic d’eficiència cap als vint-i-cinc anys).

A UBK et beneficiaràs d’un ensenyament professional i especialitzat per part d’en Jordi J. Serra i de la seva experiència de trenta-set anys de pràctica i docència.

Calendari de tallers
Seminari d’Aikido

Seminari d'Aikido amb Jordi J. Serra Dissabte 17 de desembre de 10 a 14 hores SURSUM CORDA Diu Yoshigasaki Sensei al seu darrer llibre, encara inèdit: “La diferència més important...

Find out more »
Seminari d’Aikido,

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung UBEKKHA

2ª EDICIÓN DE UBEKKHA—FORMACIÓN  DE PROFESORES DE TAI CHI Y CHI KUNG TEW BUNNAG + JORDI J. SERRA Qué UBEKKHA (ecuanimidad) es el nombre del exitoso programa de formación básica...

Find out more »
Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung UBEKKHA,

Taller de Meditació i Qigong

LA MEVA VIDA DEPÈN DE MI TALLER DE MEDITACIÓ I QIGONG PER AL SEGLE XXI Amb Jordi J. Serra Dissabte 25 de febrer de 10 a 14 hores. Una dita del...

Find out more »
Taller de Meditació i Qigong,

Blog

Descobreix el món UBK a través de les nostres notícies.

Estigues al cas de les novetats. T’informarem de les classes, els tallers i les activitats que fem regularment.

Segueix-nos a les xarxes socials

Instagram
YouTube

favicon

2a edició de UBEKKHA

Formació de professors de Tai-txi i Txi-kung