Esdeveniments del mes de setembre

Al mes de setembre hem programat 3 esdeveniments presencials molt importants perquè descobreixis i provis les activitats que realitzem al Dojo, la nostra escola d’arts marcials, arts meditatives i arts creatives del c/ Acàcies, 17-19, Barcelona.

Portes obertes:

Dissabte 18 de setembre de 10 a 13:30 hores.

Vine, participa i descobreix el Tai-txi, el Txi-kung, l’Aikido i la Meditació de forma totalment gratuïta i sense compromís:
Horari:
10.00h: Meditació
10.45h: Txi-kung (qigong)
11.30h: Tai-txi
12.15h: Aikido

13.00h: Vermut

Obert a tothom. Gratuït i amb regal

Aikido per a adolescents, classe de prova gratuïta:

Dijous 16 de setembre a les 18 hores.
Per a adolescents de 12 a 16 anys

L’Aikido i els adolescents

En aquesta etapa crucial d’establiment de relacions, referències i límits, l’aikido proposa un model de respecte, col·laboració, valor i calma. L’aikido ajuda els adolescents a establir les seves relacions amb els altres i amb el món en termes de respecte, seguretat i creativitat, i els allunya de la por, l’alienació i l’agressivitat que promouen respectivament el poder i els mitjans de comunicació.

 

UBKids, aikido per a infants, classe de prova gratuÏta

Dilluns 20 de setembre a les 18 hores.

Per a infants de 6 a 12 anys

En aquesta activitat, tot jugant i fomentant un clima de companyonia i col·laboració, ens proposem com a fita inculcar als infants les actituds bàsiques que caracteritzen l’aikido: la calma davant els conflictes, el rebuig de la violència, la cooperació harmoniosa i respectar i fer-se respectar sense agressivitat.

En salut, confiança i pau interior refia’t de professionals. UBK Ki Dojo Catalunya: som experts en Aikido, Tai-txi, Txi-kung (Qigong), Artteràpia i Meditació. La diferència és la qualitat.

I al setembre, beneficia’t de matrícula gratuïta en totes les activitats presencials.

Per a més informació:
WhatsApp i telèfon: 637055937
Mail: info@ubk-centre.com

 

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.