Presentació del llibre sobre violència de gènere i autodefensa

Karin Konkle.  Autodefensa y las claves de la auténtica seguridad

Llibre sobre violència de gènere i autodefensa que va ser presentat l’11 de gener de 2013 a UBK Ki Dojo Catalunya.

“Quan li explico a un home que ensenyo autodefensa per a dones, sovint em comenta: “Ah, doncs, no em ficaré amb tu.” Generalment, contesto: “Així que pensaves ficar-te amb mi, però ara que saps que ensenyo autodefensa has canviat d’idea?”

Aquesta obra és el resultat d’anys de dedicació al món de la violència de gènere i de la autodefensa. En ella, es defensa la tesi que la defensa personal no és només colpejar, i la violència no sempre prové dels desconeguts, al carrer.

En el fons, saber defensar-nos implica dir “sí” quan volem dir “sí” i “no” quan volem dir “no”.

Aquest llibre planteja la primera línia de defensa personal com una seguretat física que es crea a partir de mantenir la calma, escoltar la intuïció, tenir consciència de l’espai i la possibilitat de perill, així com comunicar-se amb claredat verbal i físicament. També tracta el procés de deixar una relació abusiva, denunciar una agressió i algunes situacions especials.”

Karin Konkle

Karin Konkle (Estats Units, 1969) és llicenciada en Estudis de Gènere (Women’s Studies) per la Universitat de Columbia (Nova York) i en Medicina Tradicional Xinesa per la Escola Superior de MTX (Barcelona), a més a més d’estar formada en teràpia de polaritat (Asociación Española de Terapia de Polaridad). És 3er Dan de Aikido de la Ki No Kenkyukai International Association (Doshu Yoshigasaki) i professora d’autodefensa per a dones; porta més de 20 anys practicant arts marcials (sobretot aikido i tai-txi) i més de 10 anys practicant la meditació.

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.