Raons per fer Tai-txi- Part III

En tercer lloc, incideix en el teixit conjuntiu, l’equilibri i la longevitat.

Els moviments continus, harmoniosos i espirals del Tai-txi incideixen especialment en lligaments, tendons i fàscies, és a dir, els teixits corporals que, ben estimulats, mantenen les seves potencialitats fins a edats molt avançades.

És una gran inversió també a llarg termini.

Quants esportistes d’elit de més de trenta-pocs anys coneixes? I de quaranta, de cinquanta o més? Cap ni un.

El fet cert és que el teixit muscular comença a afeblir-se a partir dels vint-i-cinc anys.

Del conjuntiu, però, en trauràs beneficis tota la vida.

L’equilibri, d’altra banda, no n’és pas un de menor, de benefici. Al contrari. Molts estudis demostren que la millora en l’equilibri que el Tai-txi produeix és enormement beneficiosa a l’hora d’evitar caigudes potencialment molt perilloses a certes edats. Pensem en les fractures de pelvis.

Nosaltres ensenyem professionalment i amb dedicació exclusiva cinc disciplines que contribueixen a assolir aquesta salut i vida plena: tai-txi, txi-kung (qigong), aikido, meditació i artteràpia transdisciplinària.

Som km 0 i som km infinit. Al costat de casa teva presencialment, a Barcelona (a la ciutat) i a Sant Pere de Vilamajor (a la natura), i online a tot el planeta Terra i a la ISS.

 

La diferència és la qualitat.

Més de 35 anys d’experiència. Ensenyament de qualitat. Professorat qualificat i titulat. Classes, tallers i atenció individual. Formació de professors. Particulars i empreses.

Treballem en una àmplia, lluminosa i agradable sala totalment equipada i en un gran pati obert a l’aire lliure. Disposem de tot el necessari per a un bon treball i una bona estada, des del més funcional al detall (material per a la pràctica, coixins de meditar, calefacció, mantes, vestidors, dutxes, vestíbul amb sofà i infusions de lliure disposició, etc.). Els tallers i cursos a la natura els duem a terme en entorns i cases curosament seleccionats per a una pràctica adequada i una bona estada.

I si no pots venir presencialment, la teva opció són les classes online en directe i amb accés a la gravació de les classes perquè practiquis quan puguis  i les vegades que vulguis.

https://www.ubk-centre.com/horaris/

 

Et convidem a una classe de prova gratuïta.

“Milions de persones saben com dirigir la seva vida perquè disposen de les eines adequades per a fer-ho.”
A UBK Ki Dojo Catalunya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles.
Amb aquestes eines podem:
– calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos
– millorar la salut, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès
– donar respostes creatives a les nostres pors i guanyar seguretat
– relacionar-nos harmoniosament amb els altres i amb l’entorn
– conrear la nostra dimensió transcendent i viure amb més consciència

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.