Tai-txi, Txi-kung i Meditació a la natura

El Tai-txi i el Txi-kung (Qigong) ens ajuden a recuperar la salut, ens allarguen la vida, augmenten la nostra capacitat de defensa personal, esperonen la nostra creativitat i afavoreixen en nosaltres una actitud positiva gràcies a una pràctica conscient i meditativa.

Curs d’estiu de Tai-txi, Txi-kung (qigong) i Meditació a la natura amb Tew Bunnag i Jordi J. Serra.
Del 15 al 19 d’agost de 2022.

Precisament quan pinten bastos és quan les autèntiques vies –el tai-txi, el txi-kung, la meditació— revelen el seu valor.
Quan aquest món boig ens exigeix obediència, ens sedueix perquè combreguem amb el seu discurs únic de la por i la violència, i ens intoxica amb les seves distraccions i les seves addiccions, la pràctica de les vies internes és una autèntica benedicció; una cosa a la qual agafar-nos per a no naufragar i continuar sent persones decents que, com diu el Tao Te King, “coneixen els honors, però mantenen la seva humilitat”.

Els cursos intensius a la natura són sens dubte, una oportunitat per a descobrir i aprofundir en les diferents arts, una experiència inoblidable i un salt en el camí personal de cadascú.

Obert a tothom. No cal experiència. Treballarem per nivells.

S’hi pot venir amb acompanyants (amics, família…) que no facin el curs però que vulguin gaudir de les instal·lacions i del meravellós entorn natural.

Estem convençuts que el valor actual d’un bon Tai-txi i un bon Txi-kung, com els que practicarem en aquest curs, és incommensurable per no deixar-nos malmetre per aquesta marea de violència i per aconseguir i conservar una salut vibrant i un cor obert.

Ens veiem a Mas Carbó.

Amb totes les garanties sanitàries, piscina … i una cuina espectacular.

Reserva plaça emplenant el formulari d’inscripció: https://forms.gle/FWWLwE5wn8M1TJm59

Preu amb descompte fins el 3 d’agost!

Preus:
490€ si t’inscrius abans del 3 d’agost, si estàs a l’atur o ets alumne d’UBK. Inclou curs, allotjament i pensió completa.
540€ preu general. Inclou curs, allotjament i pensió completa.
260€ preu acompanyant. Inclou allotjament i pensió completa.

Si necessites més informació o vols apuntar-te, pots posar-te en contacte amb la Judit per mail info@ubk-centre.com o per whatsapp/telèfon: 637055937.
www.ubk-centre.com

Milions de persones saben com dirigir la seva vida perquè disposen de les eines adequades per fer-ho.

A UBK Ki Dojo Catalunya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles.
Amb aquestes eines podem:
– calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos
– millorar la salut, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès
– donar respostes creatives a les nostres pors i guanyar seguretat
– relacionar-nos harmoniosament amb els altres i amb l’entorn
– cultivar la nostra dimensió transcendent i viure amb més consciència

   

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.