Tai-txi, Txi-kung i Meditació. Cuidar el fetge i el cor

El Tai-txi i el Txi-kung (Qigong) ens ajuden a recuperar la salut, ens allarguen la vida, augmenten la nostra capacitat de defensa personal, esperonen la nostra creativitat i afavoreixen en nosaltres una actitud positiva gràcies a una pràctica conscient i meditativa.

Curs de primavera de Tai-txi, Txi-kung (Qigong) i Meditació a la natura.
Amb Tew Bunnag i Jordi J. Serra.
Del 6 al 8 de maig

Cuidar el fetge i el cor… Paraules de Tew Bunnag i Jordi J. Serra

Com a arts internes energètiques i meditatives, el Tai-txi i el Txi-kung es basen en els plantejaments de la Medicina Tradicional Xinesa. Aquesta ens diu que a la primavera ens esperen dues notícies, una de bona i una altra de dolenta. La dolenta és que just a la primavera som molt més vulnerables als embats de la ràbia, la violència, etc., que durant la resta de l’any. I que això ataca l’energia del fetge, afecta les nostres relacions; ens augmenta la irritabilitat, la tensió. Tot ens molesta. A la mínima saltem. I paguem un peatge en salut.

Per si no n’hi hagués prou, després de la frustració de la pandèmia, que continua cuejant, ara estem en guerra. Amb els nostres impostos s’està finançant una guerra a Ucraïna. D’una banda els europeus cada dia paguem a Putin 1.000.000.000 € pel seu combustible i de l’altra facilitem armes a l’exèrcit d’Ucraïna perquè es defensi de l’agressió. El resultat és més dolor, més patiment, més ràbia, més mort i més violència.

Tot això ens afecta a tots nivells. Ens arronsa el cor i ens intoxica i desequilibra el fetge. No obstant, i per sort, també hi ha una notícia bona i és que, precisament a la primavera, és quan el fetge està més sensible i respon millor i en positiu a tot el que puguem fer per ell. I el Txi-kung i el Tai-txi estan plens de recursos ben contrastats i eficaços per aprendre a gestionar, enfortir i equilibrar el fetge. I això, de cuidar el fetge i el cor, va aquest curs de primavera.

Estem convençuts que el valor actual d’un bon Tai-txi i un bon Txi-kung, com els que practicarem en aquest curs, és incommensurable per no deixar-nos malmetre per aquesta marea de violència i per aconseguir i conservar una salut vibrant i un cor obert.

Ens veiem a Mas Carbó.

Reserva plaça emplenant el formulari: https://forms.gle/xs1BgVndHByQA48M6

Els cursos intensius a la natura són sens dubte una oportunitat per descobrir i aprofundir en les diferents arts, una experiència inoblidable i un salt en el camí personal de cadascú.

La intenció és aprofitar el temps i el fantàstic entorn per aprofundir en pràctiques, descansar i renovar-nos.

El curs de primavera a la natura de Tai-txi, Txi-kung (Qigong) i Meditació està obert a tothom. No cal experiència. Treballarem per nivells.

Es pot venir amb acompanyants (amics, família…) que no facin el curs però que vulguin gaudir de les instal·lacions i del meravellós entorn natural.

Horari: Arribem el divendres dia 6 a les 19h (la primera pràctica serà a les 20h) i acabem el diumenge dia 8 després de dinar.

Preu especial amb descompte si formalitzes la inscripció abans del 25 d’abril, si estàs a l’atur o si ets alumne d’UBK.

Informació web: https://www.ubk-centre.com/taller/curs-de-primavera-de-tai-txi-txi-kung-i-meditacio-a-la-natura/

Si necessites més informació o vols apuntar-te, pots posar-te en contacte amb la Judit per mail info@ubk-centre.com o per whatsapp/telèfon: 637055937.

Milions de persones saben com dirigir la seva vida perquè disposen de les eines adequades per fer-ho.

A UBK Ki Dojo Catalunya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles.
Amb aquestes eines podem:
– calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos
– millorar la salut, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès
– donar respostes creatives a les nostres pors i guanyar seguretat
– relacionar-nos harmoniosament amb els altres i amb l’entorn
– cultivar la nostra dimensió transcendent i viure amb més consciència

Més informació: https://www.ubk-centre.com/taller/curs-de-primavera-de-tai-txi-txi-kung-i-meditacio-a-la-natura/

Formulari d’inscripció i reserva: https://forms.gle/s7sT9yatbnLXjrAv6

WhatsApp i telèfon: 637055937
Mail: info@ubk-centre.com

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.