Som UBK Ki Dojo Catalunya

Una vida plena és una vida plena de salut i plena de vitalitat.

 

Nosaltres ensenyem professionalment i amb dedicació exclusiva cinc disciplines que contribueixen a assolir aquesta salut i vida plena: tai-txi, txi-kung (qigong), aikido, meditació i artteràpia transdisciplinària.

Som un centre especialitzat i acreditat * No som una franquícia. No som un centre cívic. No som aficionats. Som professionals que dediquem la nostra vida a aquestes arts.

Som artesans de les arts marcials, les arts meditatives i les arts creatives. Per a nosaltres no són hobbies, sinó que és un tema de desenvolupament humà.

Som km 0 i som km infinit. Al costat de casa teva presencialment, a Barcelona (a la ciutat) i a Sant Pere de Vilamajor (a la natura), i online a tot el planeta Terra i a la ISS.

La diferència és la qualitat.
Més de 35 anys d’experiència. Ensenyament de qualitat. Professorat qualificat i titulat. Classes, tallers i atenció individual. Formació de professors. Particulars i empreses.

Treballem en una àmplia, lluminosa i agradable sala totalment equipada i en un gran pati obert a l’aire lliure. Disposem de tot el necessari per a un bon treball i una bona estada, des del més funcional al detall (material per a la pràctica, coixins de meditar, calefacció, mantes, vestidors, dutxes, vestíbul amb sofà i infusions de lliure disposició, etc.). Els tallers i cursos a la natura els duem a terme en entorns i cases curosament seleccionats per a una pràctica adquada i una bona estada.

*Ki No Kenkyukai International Association, European School of Tai Chi Chuan, World Taichi Boxing Assotiation (WTBA), Federación Española de Asociaciones Profesionales de Arteterapia (FEAPA).

Milions de persones saben com dirigir la seva vida perquè disposen de les eines adequades per a fer-ho.
A UBK Ki Dojo Cataluya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles.
Amb aquestes eines podem:
– calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos
– millorar la salut, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès
– donar respostes creatives a les nostres pors i guanyar seguretat
– relacionar-nos harmoniosament amb els altres i amb l’entorn
– conrear la nostra dimensió transcendent i viure amb més consciència

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.