Raons per fer Tai-txi

En primer lloc, rebaixa l’estrès

L’experiència d’innombrables estudis mèdics arreu del món i l’experiència directa de les persones que han passat pel Dojo durant dècades indiquen clarament que la pràctica regular d’un Tai-txi solvent i complet fa disminuir els nivells d’estrès.

L’estrès –els nervis, l’ansietat acumulada—és el motiu número u que fa que tot de persones com tu s’acostin al Dojo a fer-hi Tai-txi.

Es tracta de baixar el ritme i d’aprendre a relacionar-te millor amb:
-la teva ment
-el teu cos
-les altres persones
I de fer-ho des d’una calma conscient, que és condició necessària per a gaudir d’una salut vibrant.

Nosaltres ensenyem professionalment i amb dedicació exclusiva cinc disciplines que contribueixen a assolir aquesta salut i vida plena: tai-txi, txi-kung (qigong), aikido, meditació i artteràpia transdisciplinària.

Som km 0 i som km infinit. Al costat de casa teva presencialment, a Barcelona (a la ciutat) i a Sant Pere de Vilamajor (a la natura), i online a tot el planeta Terra i a la ISS.

La diferència és la qualitat.
Més de 35 anys d’experiència. Ensenyament de qualitat. Professorat qualificat i titulat. Classes, tallers i atenció individual. Formació de professors. Particulars i empreses.

Treballem en una àmplia, lluminosa i agradable sala totalment equipada i en un gran pati obert a l’aire lliure. Disposem de tot el necessari per a un bon treball i una bona estada, des del més funcional al detall (material per a la pràctica, coixins de meditar, calefacció, mantes, vestidors, dutxes, vestíbul amb sofà i infusions de lliure disposició, etc.). Els tallers i cursos a la natura els duem a terme en entorns i cases curosament seleccionats per a una pràctica adequada i una bona estada.

I si no pots venir presencialment, la teva opció són les classes online en directe i amb accés a la gravació de les classes perquè practiquis quan puguis  i les vegades que vulguis.

https://www.ubk-centre.com/horaris/

Et convidem a una classe de prova gratuïta.

Milions de persones saben com dirigir la seva vida perquè disposen de les eines adequades per a fer-ho.
A UBK Ki Dojo Catalunya ensenyem i practiquem vies tradicionals i alhora modernes que utilitzen aquestes eines de desenvolupament físic, mental, emocional i espiritual que han demostrat la seva eficàcia al llarg dels segles.
Amb aquestes eines podem:
– calmar la ment, eliminar tensions i relaxar-nos
– millorar la salut, incrementar la vitalitat i reduir l’estrès
– donar respostes creatives a les nostres pors i guanyar seguretat
– relacionar-nos harmoniosament amb els altres i amb l’entorn
– conrear la nostra dimensió transcendent i viure amb més consciència

Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.