Taller On Sóc i On Vull Ser. Construint-me.

Carregant Tallers

« Tots els Tallers

  • Aquest taller ja ha passat.

Taller On Sóc i On Vull Ser. Construint-me.

24/10/2020 / 9:00 - 13:30

Quin és el meu moment vital? Què necessito sincerament a la meva vida? Quines són les meves necessitats? Què desitjo de veritat? Cap a on vull anar realment, més enllà de “el que s’espera de mi” i més enllà de cap a on la inèrcia em porta? Obstacles? Bloqueigs? Quins són els meus recursos i potències? Com agafar les regnes de la meva pròpia vida i ser protagonista de la meva història?

Llançar-se valentament a la recerca de respostes es un viatge de transformació.

Taller vivencial i experiencial on investigarem “On sóc i on vull ser” a partir de les eines que ens ofereix l’artteràpia transdisciplinària, que es basa en l’ús de les diverses formes d’expressió artística com a instruments d’exploració, coneixement i transformació -expressió del cos i moviment corporal, arts plàstiques, música, veu, escriptura, teatre, etc…-.

Treball de creixement i desenvolupament personal per a explorar el meu moment vital (jo en aquest moment de la meva vida), prendre consciència de “qui sóc”, la meva situació, les meves necessitats i els meus recursos, el que vull i el que no vull, cap a on desitjo anar realment, obstacles i possibilitats, quines portes obro i quines portes tanco, des de mi mateix, des de la meva sincera autointerrogació, traspassant “el que s’espera de mi” i les meves inèrcies. Així mateix, obrir camins futurs, prenent contacte amb la meva pròpia llibertat d’escollir entre camins coneguts (encara que limitadors i que em fan patir) o nous camins de creativitat (desconeguts però plens de possibilitats vitals).

Les arts descongelen allò que tenim petrificat en el nostre interior i arriba a profunditats de l’ésser humà on no pot arribar la paraula racional, és per això que és tan efectiu en el treball emocional i de desenvolupament personal.

Metodologia

Experimentació amb les diferents formes d’expressió artística com a instruments d’investigació personal (música, expressió i moviment corporal, poesia, expressió plàstica, veu, teatre…)

Multiplicació de la mirada a partir de la interacció amb l’altre i la ressonància grupal, sense jutjar ni interpretar, des del que sento i em provoca allò viscut,  amb la meva escolta activa, amb tots els sentits.

La metàfora com a instrument de diagnosi i investigació.

El moment de la trobada amb mi i la trobada amb l’altre, aquí i ara.

La vivència estètica com a experiència sentida que obre significats i possibilita resignificacions.

L’horitzontalitat del vincle com a base de treball.

Espai de confiança i seguretat perquè pugui aflorar allò més íntim.

Amb totes les mesures de seguretat i higiene.

Places limitades!

Destinataris

El taller està obert tant a persones que vulguin investigar en el seu desenvolupament i creixement personal com a professionals, persones que es dediquen al treball terapèutic i/o d’acompanyament (terapeutes, mestres, educadors socials, psicòlegs, etc.) com No es requereix experiència prèvia ni coneixements tècnics

Docent

Gemma Mas. Artterapeuta transdisciplinària, sociòloga i filòloga.

Informació

info@artterapia.net

Tel. 637 055 939

Mostra els detalls

Data:
24/10/2020
Hora:
9:00 - 13:30
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'cats_to_list' not found or invalid function name in /usr/home/ubk-centre.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 294

Lloc

Centre UBK Ki Dojo Catalunya
Carrer de les Acàcies, 17
Barcelona,08027Espanya
Menú

favicon

Et convidem a una classe de prova gratuïta.